çetin ticaret

CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale 38’inci İl Kongresi'nde Levent Gürbüz, il başkanı seçildi.

52254
CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale 38’inci İl Kongresi'nde Levent Gürbüz, il başkanı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale 38’inci İl Kongresi Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetimler Binası’nda gerçekleşti. Kongreye; CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve çok sayıda delege katıldı. Divan başkanlığı oluşumunun ardından çalışma hesap ve raporları okunarak ibraz edildi. Levent Gürbüz ile Özgür Şimşek'in yarıştığı kongrede yapılan konuşmalar sırasında CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve eski Merkez İlçe Başkanı İsmail Erte arasında tartışma yaşandı. Daha sonra adaylar Levent Gürbüz ile Özgür Şimşek partililere seslendi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde 575 delegeden 539’u oy kullanırken, 6 oy geçersiz sayıldı. Levent Gürbüz 364 oy alırken, Özgür Şimşek ise 169 oy aldı. Seçimi kazanan Levent Gürbüz ve yönetimi büyük sevinç yaşadı. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.